CCCP Project Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: AutoGK has caused sub lag  (Read 3033 times)

Sailor Cadia

  • CCCP Plankton
  • Posts: 4
AutoGK has caused sub lag
« on: March 19, 2009, 12:25:27 PM »

So I installed the software AutoGK because I wanted to get some footage from a DVD to make an AMV. However it installed a bunch of codecs which stopped soft subs from playing in fansubs, I uninstalled AutoGK and CCCP, then reinstalled CCCP and the subs came back but with significant lag.

Anyway here's the insurgent read out for one fansub, though the problem occurs across all the ones I have:

(click to show/hide)

Is it just VobSub or whatever CCCP disabled on the reinstall mucking things up still? I'd really like to get rid of this subtitle lag as it is just irritating.
Logged

Lord

  • Ace Insurgent
  • Administrator
  • *
  • Posts: 5900
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #1 on: March 19, 2009, 02:18:23 PM »

So I installed the software AutoGK
Ugh.

I uninstalled AutoGK and CCCP, then reinstalled CCCP and the subs came back but with significant lag.
Did you make sure to reset the settings too? And what players are you testing with at all?
Logged

Sailor Cadia

  • CCCP Plankton
  • Posts: 4
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #2 on: March 19, 2009, 02:48:29 PM »

Just reset the settings now, and it didn't stop the lag... I attempted playing them in Media Player Classic first, then ZOOM, an a last ditch attempt in VLC and the same thing happened in all of them.
Logged

Lord

  • Ace Insurgent
  • Administrator
  • *
  • Posts: 5900
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #3 on: March 19, 2009, 04:03:25 PM »

The last one is certainly unrelated, so if you get the exact same problem you have some major general system issues there.
What kind of "lag" is it exactly?
Logged

Sailor Cadia

  • CCCP Plankton
  • Posts: 4
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #4 on: March 19, 2009, 05:12:29 PM »

The subs appear a couple of seconds or so after the line is said making them completely out of sync with the audio.
Logged

check

  • Administrator
  • *
  • Posts: 3276
  • Part 8
    • MeGUI Wiki
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #5 on: March 19, 2009, 08:09:00 PM »

and you're testing the same files? and it's not speed stepping or any other fun power-saving feature?
Logged
When asking for help, please do the following:
Download the CCCP Insurgent and:
0. Rclick the video in MPC -> list everying shown under 'Filters'
1. Tools > Test Render > "problem file"
2. Tools > Media Information > "problem file"
3. Tools > CRC Check > "problem file"
4. File > Save Log > Paste the output here.

Lord

  • Ace Insurgent
  • Administrator
  • *
  • Posts: 5900
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #6 on: March 20, 2009, 04:20:48 AM »

And is it just the subs as you say or actually the whole video?
Logged

Sailor Cadia

  • CCCP Plankton
  • Posts: 4
Re: AutoGK has caused sub lag
« Reply #7 on: March 20, 2009, 12:11:29 PM »

Well the problem seems to have fixed itself weirdly. But I'll get back to you if reoccurs.
Logged
 

Page created in 0.133 seconds with 20 queries.